1. Home
  2. Beheren verbindingen
  3. Beheren Exact Online verbinding

Beheren Exact Online verbinding

1. Voorwaarden
  2. Introductie
  3. Importeren van administraties
    1. Bestaande verbinding
    2. Nieuwe verbinding

1.  Voorwaarden:

Wat heb je nodig om te starten?

Voor het gebruik van Exact Online heb je de inloggegevens nodig.(Gebruikersnaam en wachtwoord)

Er zijn geen extra instellingen of apps nodig om te kunnen beginnen.

2. Introductie:

Om in Smartbooqing een nieuwe verbinding met een van de boekhoudpakketten te kunnen maken, log je eerst in bij Smartbooqing. Ga dan naar ‘organisatie’ en kies dan voor ‘verbindingen’, zie hieronder:

3. Importeren administraties vanuit Exact Online:

3.1. Bestaande/ Nieuwe verbinding:

Stap 1:

Selecteer Exact Online als boekhoudpakket en kies uit bestaande of nieuwe verbinding.

Stap 2:

Als je een nieuwe /bestaande verbinding wilt maken met Exact Online, wordt je geleid naar de inlogpagina van Exact Online:

https://lh5.googleusercontent.com/mKXmt4MlXNYg_TeJzuPKQdha_KpSXSPCh6vYBb1KAUuvJXbXjAe0NplWkuEO5vuwr-n-UYeGnL3VaQhpwHyW9_DkhZSH1IHWxT2_lU6nvY9r78G-cvxy8X8T1uZyqOIZdMgOBepORXOaXG7laQ

Stap 3:

Zodra je de inloggegevens hebt ingevoerd wordt je kom je weer terecht op het portaal van Smartbooqing waar je de administraties kunt kiezen die je wilt importeren, zie afbeelding hieronder:

Als je de administratie(s) hebt geselecteerd klik je op ‘Volgende’.