1. Home
  2. Beheren verbindingen
  3. Beheren Snelstart verbinding

Beheren Snelstart verbinding

1. Voorwaarden
  2. Nieuwe verbindingen instellen
  3. Importeren vanuit een bestaande verbinding

1. Voorwaarden:

Wat heb je nodig om te starten?

Voor het gebruik van Snelstart heb je de inloggegevens nodig. (Gebruikersnaam en wachtwoord).

2. Nieuwe verbindingen instellen

Stap 1:

Ga naar organisatie > selecteer verbinding > klik op SnelStart.

Stap 2:

Je komt terecht op de onderstaande pagina. Op deze pagina moet je een link invoeren om verbinding te maken met Snelstart.

Stap 3:

Om dit te doen, moet je de onderstaande stappen volgen om een ​​verbinding of administraties toe te voegen.

Hier kunt u de administratie één voor één importeren.

• Klik op ‘Koppelingen’ en zoek Smartbooqing.
  • Klik op ‘Genereer nieuwe sleutel’

• Klik op ‘Doorgaan’

• Kopieer de sleutel

• Ga terug naar Smartbooqing en plak de gekopieerde sleutel in het veld ‘Sleutel voor administratie koppeling’ en klik op ‘Koppelen’

Stap 4:

• Hier is slechts één administratie beschikbaar, selecteer de administratie door op het selectievakje te klikken en klik op Importeren.

Stap 5:

• Klik op volgende, en je ziet het onderstaand scherm waarin je wordt gevraagd het KvK-nummer en/of sector op te geven.
  • Is er geen KvK-nummer bekend, geef dan een reden op. (Selecteer uit ‘Geen bedrijf of test/demo’) en selecteer de sector.

Stap 6:

• Met een bulkopdracht kun je de administraties toewijzen aan gebruikers, templates of divisies. Zie daarvoor het onderstaande scherm.
  • De stappen:
    1. Selecteer administraties (Standaard zijn ze allemaal geselecteerd)
    2. Wijs divisie toe
    3. Toewijzen van gebruikers
      • Standaard worden alle nieuw toegevoegde administraties toegewezen aan alle ‘beheerders’.
    4. Toewijzen van template
      • Dit is niet verplicht en mag je overslaan.

• Als je klaar bent verschijnt het onderstaande scherm.

Nadat de administratie is geïmporteerd, kan je de status van de geïmporteerde administratie in het menu Administraties controleren. Zie hieronder:

Wacht enkele minuten. De status van de administratie verandert van configureren naar actief.

3. Importeren vanuit een bestaande verbinding:

1. Ga naar ‘administraties’ en klik op ‘+ administratie importeren’.
  2. Je ziet de lijst met verbindingen. Selecteer Snelstart en volg stappen 3 tot 8.