1. Home
  2. SmartPeppol
  3. Verzonden items

Verzonden items

Updated on december 28, 2023

De pagina ‘Verzonden artikelen’ toont gebruikers alle documenten die vanuit het systeem zijn verzonden.

Het toont belangrijke details zoals:

Naam kolom Beschrijving
Bestandsnaam Naam van het bestand
Documentnummer Het documentnummer
Documentdatum De datum van het document (vermeld op de factuur)
Documenttype Het type document
Naam contactpersoon De leverancier/opdrachtgever van het document
Bezorgadres PEPPOL/e-mail ID van de ontvangende partij
Geüpload op Datum waarop het document is geüpload
Distributiemanier De gebruikte distibutiemodus om het bestand te delen (PEPPOL of e-mail)
Verzonden op Datum waarop het document is verzonden
Tijdlijn Bij het klikken wordt de tijdlijn van het document weergegeven

Het gebruik van filters

De pagina ‘Verzonden artikelen’ heeft ook een filter waarmee gebruikers een bepaald document gemakkelijker kunnen vinden.

U kunt filteren op documentnummer, documentdatum, documenttype, relatienaam (code), verzonden van, verzonden tot en distributie manier.

Tijdlijn

Zoals hier onder te zien bevat de pagina ook informatie over tijdlijnen van de documenten.

Sorteren en naar de volgende pagina

U kunt de kolommen sorteren door op de kolomkop te klikken. Het pijltje geeft de sorteerrichting oplopend of aflopend aan.

Als de tabel uit meerdere pagina’s bestaat kunt u rechtsonderaan naar de volgende pagina navigeren.