1. Home
  2. SmartPeppol
  3. Gebruikersmenu

Gebruikersmenu

Updated on december 28, 2023

In dit menu kunnen portaalgebruikers het volgende doen:

• Wachtwoord wijzigen
  • Wijzig/kies de taal van het portaal, beschikbaar in het Nederlands, Engels en Frans
  • Verleen toegang tot ‘Mijn account’
  • Meld u af bij het systeem

Daarnaast worden ook de gebruikersnaam en de e-mail ID weergegeven.

In de sectie ‘Mijn account’ kunnen gebruikers het portaal personaliseren wanneer gewenst.

Bewerk gebruikersgegevens

Hier kunnen onze gebruikers hun profielinformatie zoals voornaam, achternaam, mobiel nummer, standaardtaal bewerken en de tijdzone van het portaal kiezen.

Wachtwoord wijzigen

In het tweede menu kan de gebruiker zijn wachtwoord wijzigen.

Opmerkingen:

• Bij het instellen van de tijdzone gaan we uit van de gebruikte browser van de gebruiker
  • Het e-mailadres kan niet worden gewijzigd