Inlog Flow

Published Date: 13-06-2023    Categorie: SmartPeppol
Updated on juni 13, 2023

Als u zich heeft geregistreerd voor de SmartPeppol diensten kunt u onderstaande link gebruiken (of u gaat naar onze inlogpagina) om in te loggen op uw account.

Link – https://app.smartpeppol.com/nl-NL/signin

• Met uw geregistreerde e-mailadres en het wachtwoord kunt inloggen.
  • U kunt de taal kiezen voordat u verder gaat.
  • Als u uw wachtwoord bent vergeten, klikt u op ‘Wachtwoord vergeten?’ en u volgt de stappen om het wachtwoord te resetten.

Nadat u succesvol hebt ingelogd wordt het volgende scherm getoond:

In de linkerkolom ziet u het menu met Inbox, Outbox, Verzonden Items en Contact, met onderin de knop ‘Verzenden documenten’.

In de rechterbovenhoek vind u het gebruikersprofiel, ‘Mijn account’ en ‘Account instellingen’.

Updated on juni 13, 2023