1. Home
  2. Wat is nieuw?
  3. Verbeteringen aan de statistieken op het gebruikers-en administratie dashboard

Verbeteringen aan de statistieken op het gebruikers-en administratie dashboard

Published Date: 01-08-2023    Categorie: Wat is nieuw?
Updated on augustus 1, 2023

Gebruikersdashboard:

Er is een nieuwe kolom “Bestanden afgewezen in de laatste 30 dagen” toegevoegd. Het aantal bestanden dat door Smartbooqing is afgewezen, omdat ze niet verwerkt kunnen worden, wordt hier getoond.

Opmerking: Wanneer een gebruiker op het aantal afgewezen bestanden klikt (naast een administratienaam), worden ze doorgestuurd naar onze pagina “Ontvangen bestanden” waar alle afgewezen bestanden worden weergegeven. Het aantal bestanden dat werd weergegeven op het gebruikersdashboard en het aantal bestanden dat wordt weergegeven op de pagina “Ontvangen bestanden” kunnen verschillen, omdat onze pagina “Ontvangen bestanden” ook de bestanden toont die zijn afgewezen bij autorisatie / bevestiging.

Administratie dashboard:

• Er is een nieuwe tegel “Bestanden Afgewezen in de laatste 30 dagen” toegevoegd.
  • Al deze tegels zijn nu aanklikbaar en wanneer erop wordt geklikt, leiden ze de gebruiker naar de betreffende pagina met alle bestanden.

Opmerking: Wanneer een gebruiker op deze tegel klikt, wordt deze doorgestuurd naar de pagina “Ontvangen bestanden” waar alle afgewezen bestanden worden weergegeven. Het aantal bestanden dat werd weergegeven op het gebruikersdashboard en het aantal bestanden dat wordt weergegeven op de pagina “Ontvangen bestanden” kunnen verschillen, omdat onze pagina “Ontvangen bestanden” ook de bestanden toont die zijn geweigerd bij autorisatie / bevestiging.

Updated on augustus 1, 2023