1. Home
  2. Wat is nieuw?
  3. Uniek e-mailadres per administratie

Uniek e-mailadres per administratie

Published Date: 18-12-2020    Categorie: Wat is nieuw?
Updated on december 18, 2020

• In dit artikel vindt u informatie over het unieke e-mailadres per administratie voor het verzenden van bestanden.
  • Eerder kon het e-mailadres alleen worden gezien op administratielijst. Dit is nu te zien via onderstaande twee pagina’s:

1. Administratiedashboard (Scherm 01)
  2. In Document Hub onder ‘Ontvangen bestanden’ (Scherm 02)

Scherm 01 :

1. Selecteer de administratie, u ziet het unieke e-mailadres van de administratie

Scherm 02:

1. U ziet het een unieke e-mailadres van de administratie in document hub onder het scherm ‘Ontvangen bestanden’.

Opmerking: Het wijzigen van het e-mailadres kan alleen op de pagina Administratielijst.

Stappen:

1. Ga naar de administratielijst.
  2. Selecteer de administratie (klik op de naam)
  3. Bestanden ontvangen via e-mail
  4. Klik op opnieuw configureren
  5. Stel de gewenste e-mailadres voor de administratie in en klik op configureren

Updated on december 18, 2020