Relaties

Updated on december 28, 2023

Deze pagina bevat alle informatie en gegevens over ontvangen en verzonden documenten van relaties.

De tabel toont gegevens zoals:

Kolom naam Omschrijving
Relatienaam Naam van de relatie
Relatiecode De code van de relatie
Peppol ID PEPPOL ID van de relatie
E-mail ID Het e-mailadres van de relatie
Relatietype Is het een klant of een leverancier
Verzonden docs Het aantal documenten verzonden voor de relatie
Ontvangen docs Het aantal documenten ontvangen voor de relatie
Log Door er op te klikken wordt de tijdlijn getoond

Filter

U kunt filters gebruiken om naar een bepaald relatie te zoeken. De beschikbare filters zijn: relatienaam, PEPPOL ID, e-mail ID en relatietype.

Upload Relaties

Met de “Upload relaties” knop kunt u relaties uploaden zodat deze meteen beschikbaar zijn.

Gebruikers kunnen hun lijst met relaties ook in bulk uploaden vanaf Excel sheets. De status en het overzicht van de relaties zijn te zien nadat het uploaden is voltooid.

Als u een Excel bestand upload moet de sheet dezelfde parameters hebben als op de relatiepagina, d.w.z.: relatienaam, PEPPOL ID, enz. Relaties worden gecategoriseerd als “Ongeldige relatie” als de e-mail ID’s of PEPPOL ID’s ontbreken in de geüploade Excel sheet.