1. Home
  2. SmartPeppol
  3. Registratie Flow

Registratie Flow

Published Date: 13-06-2023    Categorie: SmartPeppol
Updated on juni 13, 2023

Clienten kunnen zich registreren bij onze PEPPOL-diensten via de volgende link:

https://app.smartpeppol.com/nl-NL/signin

Met deze link kunt u zich registreren bij de Smartpeppol-dienten en kunt u een gebruikersprofiel aanmaken voor uw organisatie. De volgende pagina wordt getoond, waar u kunt klikken op ‘Registreer nu’ om verder te gaan.

Nadat u  klikt op ‘Registreer nu’ kunt u de gegevens op de de volgende pagina invullen.

Een paar aandachtspunten bij het invullen van de gegevens:

• Het e-mailadres en wachtwoord dat u invult worden gebruikt als inloggegevens.
  • Het wachtwoord bevat minimaal 8 tekens en moet minimaal 1 hoofdletter, 1 kleine letter, 1 speciaal teken en 1 cijfer bevatten.
  • De Velden ‘Land’ en ‘Gebruik register’ moeten worden geselecteerd met het keuzemenu.
  • Met ‘Gebruik register’ kunt u selecteren uit KVK-nummer, BTW-nummer en OIN-nummer. Dit is afhankelijk van het PEPPOL schema van het gekozen land.

Opmerking: Als Nederland is geselecteerd dan zijn BTW- en KVK nummer verplicht.

• Indien u kiest voor de optie ‘Ik ben gemachtigd door een bedrijfsvertegenwoordiger’, dient u uw naam, e-mailadres en telefoonnummer te vermelden.

Als u alle gegevens hebt ingevuld, moet u uw e-mailadres verifiëren ( u ontvangt een code per e-mail en dient deze in dit scherm in te voeren), daarna is de registratie afgerond.

Opmerking: De registratiecode is maximaal 24 uur geldig.

Als de registratie is afgerond, gaan we uw PEPPOL-ID verifiëren en daarna kunt u inloggen in het portaal.

Updated on juni 13, 2023