1. Home
  2. Wat is nieuw?
  3. Xero Boekhoudsoftware

Xero Boekhoudsoftware

Published Date: 28-04-2023    Categorie: Wat is nieuw?
Updated on april 28, 2023

U vindt de nieuwe verbinding in het menu ‘Verbindingen’.

Organisatie-instellingen –> Verbindingen –> Xero

Om administraties (“Organisaties” in XERO) te importeren  , volgt u de onderstaande stappen:

Stap 1: Een gebruiker kan eenvoudig op Xero klikken en vervolgens Smartbooqing de vereiste machtigingen verlenen, zoals getoond.

Stap 2: Het volgende scherm toont de administraties die nog niet zijn geïmporteerd in Smartbooqing. De gebruiker kan die administratie selecteren en op “Volgende” klikken.

Stap 3: Als u op “Volgende” klikt, wordt het  volgende scherm geopend, waar de  gebruiker  het KVK-nummer of de sector moet invoeren (als Nederland is geselecteerd als het land).

Als de gebruiker het KVK-nummer niet heeft, moet  hij de reden opgeven voor het niet hebben van het KVK-nummer.  Hij kan ‘Geen bedrijf of Test / Demo’ selecteren (relevant voor testbeheerders).

Stap 4: Het volgende scherm kan worden gebruikt voor bulktoewijzing waarbij de gebruiker de nieuw toegevoegde administraties kan toewijzen aan gebruikers, sjablonen of divisies.  Deze stap is niet verplicht en kan worden overgeslagen.

Zodra je op Voltooien klikt, is de administratie gemigreerd naar Smartbooqing.

Er zijn bepaalde punten die anders zijn voor Xero in vergelijking met andere boekhoudsystemen.
Let op:

• Btw-mapping voor de administratie moet handmatig gebeuren.
  • Xero ondersteunt geen dimensies zoals kostenplaatsen.
  • Bepaalde waarden zoals de boekhoudperiode, betalingstype, dagboekcodes, enz. zijn niet vereist in Xero; vandaar dat deze zijn verwijderd uit Smartbooqing voor admins die zijn geconfigureerd met het Xero-boekhoudsysteem.
Updated on april 28, 2023