1. Home
  2. Beheren van een administratie
  3. Beheren instellingen boekhoudpakket

Beheren instellingen boekhoudpakket

Published Date: 13-04-2018    Categorie: Beheren van een administratie
Updated on maart 25, 2021

In dit artikel vind je informatie over:

1. Hoe ga je naar ‘instellingen  boekhoudpakket’
  2. De instellingen die je kunt aanpassen en automatische betalingen.

1. Hoe ga je naar ‘instellingen boekhoudpakket’

Hoe ga ik naar de ‘instellingen boekhoudpakket’?

Je selecteert eerst de administratie en gaat daarna naar de administratie-instellingen om daarna de instellingen van het boekhoudpakket te kunnen beheren.

(Inloggen>>Selecteer administratie>>Administratie-instellingen>>Instellingen boekhoudpakket)

2. De instellingen die je kunt aanpassen en automatische betalingen.

Je kunt instellen dat het documentnummer vanaf rechts of vanaf links gelezen moet worden en je kunt het documentnummer maximeren door een getal op te geven.

Je kunt ook een incrementele waarde opgeven. In hetzelfde scherm vind je het documentnummer van het laatst geëxporteerde document.

AFAS:

Automatische betalingen voor nieuw ontvangen relaties:

Als het een nieuwe relatie is kun je met deze instelling de optie kiezen, om te boeken op het relatietype, d.w.z. leverancier of klant.

In de drop-down kun je het betalingstype kiezen welke voor de verwerking gebruikt gaat worden.

Voor Twinfield:

https://lh5.googleusercontent.com/4CCmDc4etBXV3bMM8K7R0C3pzAkY_xHx3ZHza-EA98xk18ex88PVC9-hPa_MwNYniQkMLaLaUgTvhkCp75Pe2zkTMkdfaWBpWisqn6V3--OVWfXOSILSIKTC4XuD6_b09x3Cfgkkorh00i9F7A

Voor AFAS, Exact Online, AccountView:

https://lh5.googleusercontent.com/BohQCOGZ4pGTeYcbBXFSt0toKzUwz5WG7Mx7grqtNZXHAOeMya8c5BGZLgPpOxa9yi2LSrPiGQLiScYZf_o_4uMjQ1g_B4hGZyVl6Q6pYzfjEVmviZz2q97AXmuEpAeONVhbjAY61DrBBxXG4w

Voor VISMA .net:

https://lh5.googleusercontent.com/tQJQX47MH8ajtwOgKnggIAp22nP1fyqq4mc0mu5iZt5qIsZUM9FG1AWeNOW1B28DT-mlS1nh4bD6U_1D3nDuk4F-vy6wI80AIZyzY8TG_CuH7ig9fStjt_JRmUKOGDfgYLX1tp_hJv3IUq_YIQ

Updated on maart 25, 2021