VISMA Vestigingscode

Published Date: 02-05-2019    Categorie: Verwerkings instellingen
Updated on augustus 29, 2021

Voor gebruikers van VISMA.NET boekhoudsysteem: Instellen van locatie/vestigingscode voor inkomende facturen van alle geadresseerden.

⦁ Beheren vestigingscode
⦁ Selecteer een administratie en klik op ‘Administratie-instellingen-> Standaard

• Klik op ‘Toon geavanceerde instellingen’.
  • Kies ‘Documenten met andere tenaamstelling’ en klik daarna op ‘Instellen’.

•  Het veld ‘vestigingscode ‘is toegevoegd. Selecteer de gewenste vestigingscode. De vestigingscodes worden geïmporteerd uit VISMA.
  • Als de vestigingscodes eenmaal zijn ingesteld zullen deze codes automatisch worden ingevuld bij nieuwe documenten op de DDP (documentdetailpagina) zodat handmatig invullen niet meer aan de orde is.

Let op: De eerste keer zal je dit nog handmatig moeten aanpassen op DDP. Daarna kan je de instellingen aanpassen zoals hierboven beschreven.

2. Document Detail Pagina

Je kunt de vestigingscode bekijken en beheren op twee manieren:

• Header
  • Regelniveau

De aanpassingen worden geëxporteerd naar VISMA.NET.

Updated on augustus 29, 2021