UBL

Published Date: 25-08-2021    Categorie: Document hub
Updated on augustus 25, 2021

U kunt alle gegevens bekijken van het UBL-bestand.

1. Waar vind ik de UBL- facturen?

2.Documentdetailpagina

2.1. UBL voorbeeld

2.2.  UBL XML

2.3. UBL PDF

2.4. UBL-bijlagen

1. Waar vind ik de UBL- facturen?

Document hub-> reviewpagina

Er is een nieuw pictogram op de reviewpagina toegevoegd om PDF-factuur en UBL-factuur te onderscheiden.

1. PDF-factuur symbool
  2. UBL-factuur symbool

• Er verschijnt een venster als je met de muis over de regel sleept.

2. Documentdetailpagina

Wanneer u op het ‘UBL-symbool’ klikt, kunt u de factuurgegevens bekijken.

Er zijn nu vier nieuwe tabbladen beschikbaar:

1. UBL voorbeeld
  2. UBL XML
  3. UBL PDF
  4. UBL-bijlagen

2.1. UBL voorbeeld

• Om volledige UBL-gegevens te bekijken.
  • Details van de UBL worden op een heldere wijze weergegeven

2.2. UBL XML

• Bekijk de factuurgegevens in XML-formaat.

2.4. UBL PDF

Bekijk de PDF die door Smartbooqing is aangemaakt of de externe PDF die is aangeleverd met de UBL.

2.5. UBL-bijlagen

• Bekijk de interne bijgevoegde PDF-factuur die aanwezig is in het UBL-bestand.
  • De bijlage kan worden aangepast:
    1. Roteren: draai de factuur rechtsom.
    2. Download: PDF-bestand van de factuur wordt gedownload.
    3. Afdrukken: Print de factuur.
    4. Aanpassen aan pagina: om de factuur op volledig scherm weer te geven

Updated on augustus 25, 2021