1. Home
  2. Aan de slag
  3. Ondersteunde bestandsformaten
  1. Home
  2. Bestanden verzamelen
  3. Ondersteunde bestandsformaten

Ondersteunde bestandsformaten

Published Date: 12-04-2018    Categorie: Aan de slag Bestanden verzamelen
Updated on januari 16, 2024

In dit artikel vind je informatie over:

In Smartbooqing heb je de flexibiliteit om bestanden te versturen via e-mail, mobiel of ze te uploaden via het portaal. We tonen de ondersteunde bestandsformaten in dit artikel.

Vanaf het portaal

De ondersteunde bestandsformaten voor het uploaden vanaf het portaal zijn:

• .PDF
  • Alle afbeeldingen (.JPG, .JPEG, .PNG, .TIF, .TIFF formaten)
  • .ZIP
  • .RAR
  • .XML (UBL)

Per e-mail

De ondersteunde bestandsformaten voor het uploaden per e-mail zijn:

• PDF
  • Alle afbeeldingen (.JPG, .JPEG, .PNG, .TIF, .TIFF formaten)
  • .ZIP
  • .RAR
  • .XML (UBL)
  • .DAT bestanden

Let op: We ondersteunen het ‘.DAT’-bestandsformat dat is gegenereerd door MS Outlook bij het doorsturen van e-mails in RTF-indeling. Andere ‘.DAT’-bestanden worden niet ondersteund.

Per telefoon

Wanneer je bestanden via je telefoon wilt uploaden, klik je op de gemaakte afbeelding en upload je de foto. Foto’s kunnen in de volgende formaten worden geüpload:

• .JPG
  • .JPEG
  • .PNG
  • .PDF

Bestandsformaten die niet worden ondersteund in SBQ

• Alle bestanden met wachtwoordbeveiliging
  • .XLS-bestand
  • Tekstbestand .TXT
  • Document bestand .DOC, .DOCX
  • ODS-bestand
  • E-mail als bijlage
  • Externe links zoals FTP
  • Archiefbestand in archief. Bijvoorbeeld: .ZIP-bestand in .ZIP, .RAR in .RAR, .DAT in .DAT.
Updated on januari 16, 2024