1. Home
  2. Mobile app
  3. Smart OK FAQ

Smart OK FAQ

Published Date: 27-05-2019    Categorie: Mobile app
Updated on april 3, 2020

1. Wat is de Smart OK App?

Met de Smart OK app kunnen gebruikers met hun smartphone eenvoudig documenten autoriseren en bevestigen.

2. Waar kan ik mijn administraties vinden? Ik kan mijn administraties niet vinden?

Klik op de header waar de naam van de administratie staat. Als je klikt op de administratienaam wordt de lijst met administraties getoond.

3. Waar kan ik de gebruikersrechten en -rollen instellen? Hoe kan ik gebruikersrechten- en rollen instellen?

Gebruikersrechten en -rollen kun alleen via het portaal van Smartbooqing worden ingesteld. Voor meer informatie, klik op de link

4. Waar kan ik de Smart OK instellen? Hoe kan ik de Smart Ok instellen?

De SmartOk regel kan alleen worden ingesteld via het portaal van Smartbooqing. Voor meer informatie, klik op de link.

5. Als ik inlog in de app krijg ik de foutmelding 'Geen rechten' ?

Neem contact op met de beheerder die je de autorisatierechten kan toekennen vanuit het portaal van Smartbooqing.

6. Waar kan ik mijn documenten vinden die openstaan voor autorisatie/bevestiging?

Ga naar het dashboard om de openstaande documenten te zien. Selecteer een administratie om de openstaande documenten te bekijken.

7. Wat is de betekenis van de iconen? Welke verschillende type iconen zijn er?

Iconen geven de verschillende bronnen aan en de acties die genomen zijn. Hier informatie vind je onder deze link:

8. Welke actie kan een ‘autorisator’nemen?

Een ‘autorisator’ kan een document autoriseren of afwijzen.

9. Ik heb een document geautoriseerd maar ik kan het niet vinden onder het tabblad bevestigen, terwijl ik de rechten heb als ‘beheerder-autorisatieregel' ?

Een document kan worden verzonden voor meervoudige autorisatie. Gebaseerd op de ingestelde autorisatieregels kan je het document vinden in het tabblad bevestigen.

10. Welke actie kan een ‘bevestiger’ nemen?

De ‘bevestiger’ kan een document bevestigen of afwijzen.

11. Kan ik zoeken naar een document?

Ja, je kunt zoeken naar een document vanuit de desbetreffende sectie met behulp van de zoekbalk in de rechterbovenhoek.

12. Hoe wijzig ik de voorkeurstaal (EN/ NL)?

Je kunt de voorkeurstaal veranderen in het onderdeel ‘profiel’.

13. Hoe wijzig ik mijn pincode?

Je kunt je pincode veranderen in het onderdeel ‘profiel’.

Updated on april 3, 2020