1. Home
  2. Notificaties
  3. Notificatie-overzicht

Notificatie-overzicht

Published Date: 08-05-2018    Categorie: Notificaties
Updated on oktober 20, 2023

In dit artikel vind je informatie over:

1. Overzicht
    2. Portaal notificaties
    3. Email notificaties
    4. Kritische notificaties
    5. Niet kritische notificaties
    6. Favoriete Administratie

1.Overzicht

Notificaties spelen een cruciale rol om gebruikers te helpen bij het nemen van de juiste acties en om gebruikers tijdig te informeren over zijn gebruik van het systeem en het behalen van zijn doelen.

In Smartbooqing worden verschillende berichten per e-mail naar de gebruikers verzonden. Ook worden er enkele notificaties op het portaal in het dashboard getoond, zoals open acties

2.Portaal notificaties

In Smartbooqing kun je deze notificaties vinden zoals hieronder getoond in de afbeelding:

Open acties en notificaties:

Je kunt klikken op een van de notificaties of de open acties en je wordt geleid naar de betreffende pagina.

3. Email notificaties

De gebruikers van Smartbooqing worden geinformeerd via e-mail over te nemen acties, updates, nieuwe releases etc.

Deze e-mail notificaties zijn onderverdeeld in twee types:

• Kritische notificaties
  • Niet-kritische notificaties

Om toegang te krijgen tot de kritische en de niet-kritische notificaties, ga je naar ‘Mijn Account’ in de rechterbovenhoek bovenaan en ga naar ‘e-mail notificaties’.

4. Kritische notificaties

Hieronder vind je kritische e-mails die, als je het inschakelt, kunt ontvangen:

• Review nodig voor toegepaste instellingen.
  • Administraties kunnen niet worden geimporteerd.
  • Het aantal documenten met fouten tijdens het exporteren naar het boekhoudpakket.
  • Ontvangen e-mail van gebruiker op de zwarte lijst.
  • Een aantal bestanden konden niet worden verwerkt.

Let op: Als kritische notificaties ‘UIT’ staat dan zal er geen e-mail naar de gebruikers worden gezonden, ook al zijn er enkele favoriete administratie(s).

5. Niet kritische notificaties

Hieronder vind je de niet-kritische e-mails die je, als je het ‘AAN’ hebt gezet, zult ontvangen.

• Het e-mailadres om bestanden te ontvangen is succesvol gewijzigd.
  • Verzoek e-mailadres te wijzigen om bestanden te ontvangen is gestart.
  • Administraties zijn succesvol geimporteerd
  • Administratie in wachtrij om te importeren
  • Openstaande documenten ter review
  • Afzender heeft de bijlage in de e-mail gemist.
  • Documenten zijn succesvol geexporteerd.

Hieronder zijn de notificaties die per e-mail aan de gebruiker worden gezonden en worden getoond op het portaal:

Let op:  Met behulp van bovenstaande instellingen ontvang je een e-mailnotificatie voor alle administraties. Als je alleen een notificatie wilt ontvangen voor een aantal geselecteerde administraties, kun je de administratie markeren als favoriet.

6. Favoriete Administratie:

Je kunt je favoriete administratie kiezen door op het ster symbool te klikken dat naast de organisatienaam staat.

Updated on oktober 20, 2023