1. Home
  2. Beheren organisatie
  3. Beheren administraties

Beheren administraties

Published Date: 09-05-2018    Categorie: Beheren organisatie
Updated on maart 13, 2022

In dit artikel vind je informatie over:

1. Beheren van administraties en hoe kun je ze importeren?
  2. Veranderen van overzicht (Bekijk Administraties, Bekijk Functies, Bekijk Status)
  3. Configureren van e-mailadres voor Administratie

1. Beheren van administraties en hoe kun je ze importeren?

• Wanneer je klikt op de naam van de klant, verschijnt er een lijst van administraties. Als je op een administratienaam klikt, word je naar die administratie geleid.
  • Er is ook een gedetailleerde overzicht van de administraties beschikbaar. Ga naar de optie ‘administraties’ in het linkermenu. Hier verschijnt een lijst van alle geïmporteerde administraties. Zie hieronder.

Punt 1: Je kunt je favoriete administratie kiezen door op het ster symbool te klikken dat naast de administratienaam staat.

Let op: Met behulp van bovenstaande instellingen ontvang je een e-mailnotificatie voor alle administraties. Als je alleen een notificatie wilt ontvangen voor een aantal geselecteerde administraties, kun je de administratie markeren als favoriet.

Punt 2: Als je (meer) administraties wilt importeren uit je boekhoudpakket, dan klik je op ‘+Administratie importeren’ en kies de verbinding van waaruit ze geimporteerd moeten worden. Voer de inloggegevens in die daarvoor nodig zijn en je kunt beginnen met importeren.

Je kan meer lezen in de sectie ‘verbindingen’.

2. Veranderen van overzicht (Bekijk Administraties, Bekijk Functies, Bekijk Status)

Zoals je in onderstaande afbeelding ziet kun je de overzichten wijzigen naar je voorkeur.

• Bekijk Administraties
  • Bekijk Functies

Bekijk Administraties: Met dit overzicht zijn alle administraties zichtbaar met alle details.

Om een administratie de bewerken of te verwijderen klik je op het selecteervakje dat voor de administratie staat en je kunt de actie uitvoeren.

Als je in de bewerkmodus bent voor een administratie, zijn er twee keuzes:

• Standaard- Hier vind je standaard gegevens van de administratie.
  • Gebruikers-  klik in de beschikbare ruimte in ‘gebruikers zoeken’. Je kan gebruikers selecteren en toewijzen aan de geselecteerde administratie.

Bekijk Functie: Je kunt de extra functies  Authorisatie App, Switch (Peppol) in schakelen. GA naar dit overzicht en je kunt het voor de administaties inschakelen.

3. Configureren van e-mailadres voor Administratie

(Inloggen>>Administraties>>klik op een van de administraties)

In onderstaande afbeelding zie je dat je een gewenst e-mailadres kunt configureren voor een administratie om facturen ter verwerking in te kunnen zenden.

Je kunt herconfigureren het e-mail domein na 10 dagen.

Selecteer ‘Bestanden ontvangen’ via de mail in de basisweergave.

Updated on maart 13, 2022